Uitzending Gemist

City Reports produceert zakelijke tv-programma’s die ondernemers inspireren, informeren en bijeenbrengen. Bekijk hier alle afleveringen van City Reports en City Reports aan Tafel terug.

Alles
  • Alles
  • City Reports in the City

City Reports – Afl. 67 Sint Job in ’t Goor

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we een bezoek aan Sint-Job-In-‘t-Goor. We gaan langs bij De Voorkempen en Eagle Burgmann.

City Reports – Afl. 66 Waregem

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we een bezoek aan Waregem. Wij gaan langs bij Code Care, A.V.B, VEPA Architects en Demuynck Printing.

City Reports – Afl. 65 Ieper & Roeselare

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we een bezoek aan een tweetal steden in West-Vlaanderen; Ieper en Roeselare. Wij gaan naar Cottreel Architecten en Debreuck Neirynck.

City Reports – Afl. 64 Tielt

Uitzenddatum:

In de driehoek Gent, Brugge en Kortijk ligt de west-vlaamse provincie stad Tielt. De stad telt ruim 20.000 inwoners en behoort tot de toeristische regio het Brugse Ommeland. Wij brachten een bezoek aan het St. Andries Ziekenhuis.

City Reports – Afl. 62 Genk

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we een bezoek aan een stad met ruim 67.000 inwoners, ooit vormde deze stad het centrum van de mijnen, nu een bloeiende industriestad in het Limburgse. Genk! Wij gaan op bezoek bij Roba en Ensatec.

City Reports – Afl. 60 Roeselare

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we een bezoek aan de West-Vlaamse stad Roeselare, een van oudsher bloeiende handelsstad met een kleine 65.000 inwoners. Wij brengen een bezoek aan Arcadel.

City Reports – Afl. 59 Lommel

Uitzenddatum:

In de provincie Limburg, dicht tegen de Nederlandse grens, ligt de stad Lommel, een stad met ruim 34.000 inwoners en alle reden om er eens te gaan kijken. Wij brengen een bezoek aan De Bekelaar, Maltha Glasrecycling en Fedral Eco Foam BV.

City Reports – Afl. 58 Aalst

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we een bezoek aan de stad Aalst in de provincie Oost-Vlaanderen. Een stad met ruim 88.000 inwoners en één van de dertien centrumsteden van Vlaanderen. Wij gaan op bezoek bij Van Eyck Sport en SHM Denderstreek.

City Reports – Afl. 57 Antwerpen

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we wederom een bezoek aan de Hoofdstad van de provincie Antwerpen, en met ruim 530.000 inwoners, de grootste stad van België qua inwoner aantallen is. Wij brengen een bezoek aan Emeric D’Hollander, Value Trading, Genscom en Matabolsim.

City Reports – Afl. 55 Lokeren

Uitzenddatum:

Vandaag brengen we een bezoek aan de stad Lokeren in de provincie Oost-Vlaanderen ook wel het Land van Waas genoemd. Een stad met ruim 42.000 inwoners. Bij gaan op bezoek bij Polysto.

sam-mcghee-KieCLNzKoBo-unsplash-2

Interesse om deel te nemen aan één van onze tv-programma’s?